Enklaste sättet att borsta dina tänder på ett ekologiskt sätt

Giftfria tandkrämstabletter som fungerar magiskt

Hur är Others annorlunda från vanliga tandkrämer?

98% mindre CO2 fotspår
Bara nödvändiga och naturliga ingredienser
Mer än 15 000 sålda produkter
Skapad med tandläkare
Väldigt resevänlig
Vegansk och miljömärkt
Tandkräm
Full av starka kemikalier
Onödiga tilläggsämnen
30% - 50% av tandkräm är vatten
Obekväm att resa med
Mestadels testade på djur
Du är i goda händer
Mer än 10 000 personer använder Others tandkrämstabletter dagligen.
back
Fräscht och skummande
Dessa tandkrämstabletter skummar mycket. Smaken är utmärkt och för mig har de slagit normal tandkräm. Det är det perfekta sättet att hjälpa planeten.
Ulrika P.
star star star star star
next
back
En positiv överraskning
Jag blev mycket positivt överraskad och det verkar för mig att Andra kan göra mina tänder ännu renare än vanlig tandkräm. Jag är ett fan.
Eva I.
star star star star star
next
back
Kärlek från första försöket
Jag hittar ingen anledning att gå tillbaka till normal tandkräm. Jag älskar att tugga tabletten, den blir till skum på en halv sekund och fräschören håller sig länge.
Karin B.
star star star star star
next

Vill du bli en återförsäljare?

Vanliga frågor

Hur använder jag Others tandkrämstabletter?

Det är lätt: Du tuggar sönder tabletten, när du sedan borstar dina tänder tillkommer skum. Skummet borstar du med och spottar sedan ut.

Vad innehåller de?

Alla rena och enkla ingredienser som Xylitol, Calcium Carbonate, Hydroxyapatite, Potassium Citrate, Sodium Myristoyl Glutamate, Maltodextrin, Zinc Citrate, Sodium Bicarbonate, Menthol, Magnesium Stearate, Stevia Rebaudiana Extract, Peppermint Extract, Acacia Senegal Gum, Tocopheryl Succinate, Mannitol, Cyanocobalamin.

 

Vad är hydroxyapatit?

Hydroxyapatit, även känd som nano-HAp eller n-HAp, är ett effektivt fluoralternativ som stärker tandemaljen och gör tänderna mindre känsliga.

 

Varför borde jag välja Others istället för vanlig tandkräm?

Våra tabletter är gjorda av enkla giftfria ingredienser. Vi använder hydroxiapatit som är ett rent och skonsamt alternativ till fluor (för att återställa tändernas emalj). Vi använder inte onödiga ingredienser som SLS. Others tandkrämstabletter kommer i en glasburk istället för ett plaströr. Vi har också fått höra att de är väldigt bekväma att resa med.

Får barn också använda tandkrämstabletter?

Ja, barn älskar tabletterna, särskilt de sötare alternativen som t ex citron. Vi rekommenderar dem bara till barn som kan tugga dem självständigt

Vad anser tandläkare?

Vi har utvecklat tandkrämstabletterna med tandläkare sedan dag ett. Idag har vi stöd från de största tandläkarklinikerna i Estland. Våra tabletter har RDA 5-10.